Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HNK u dugovima

Kerum se odriče Mucala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je 'dan D' za splitskog gradonačelnika Željka Keruma i njegovu sestru Nevenku Bečić.

Ovih dana čuje se da se Kerum odriče Duška Mucala kojega je tako uporno birao za intendanta splitskog kazališta. Kao razlog se spominje to što je Mucalo napravio minus od 2,4 milijuna kuna u kazališnoj kasi. Kerum je birajući Mucala smijenio intendanta Štrljića koji je iza sebe u kazalištu ostavio 2,4 milijuna kuna, ali u plusu.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura

>> Duško Mucalo ponovno imenovan za v.d. intendanta splitskog HNK-a

Mnogi su osuđivali izbor Mucala jer je lakoglazbeni pjevač, no Kerum je isticao da je Mucalo diplomirani ekonomist te će financijski spasiti kazalište. Mucalo nije bio raspoložen za izjave, čeka što će biti sutra na sjednici.

U redovima HDZ-a vjeruju da Kerum radi ustupke novoj Vladi te da će Upravu kazališta prepustiti nekome iz SDP -a . A SDP kaže kako Kerum smjenjuje Mucala, tako je mogao smijeniti i sam sebe jer je doveo cijeli Split u minus. SDP se sutra na Vijeću planira udružiti s oporbenim vijećnicima i većinom pokušati smijeniti Keruma i sestru Nevenku Bečić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene