Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova zaduženja

Kerum otišao sa sjednice: 'Ne želim za ništa odgovarati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tijeku je sjednica gradske skupštine grada Splita. Gradonačelnik Kerum ju je napustio uz riječi 'ja ne želim za ništa odgovarati'.

Sjednica gradske skupštine grada Splita započela je raspravom o naknadama za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata u kontekstu kojeg je gradonačelnik Željko Kerum isprva pristao na prijedlog da se te naknade smanje za građane Splita. Govorilo se i o povratu novca onima koji su već platili te naknade po postojećim cijenama, no pravna služba je upozorila kako bi to moglo znatno zakomplicirati stvari pa će se rasprava o smanjenju naknada za legalizaciju nastaviti.

Pročitajte i ovo Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..." Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

>> Kerum: Hrvatska vlast, lijeva i desna, prodaje muda pod bubrege!

Na dnevnom redu je bila i rasprava o dodjeli poslova vezanih uz javnu rasvjetu u gradu. Nagađalo se kako će ti poslovi biti povjereni tvrtki Juroslava Buljubašića na što je vijećnik HDZ-a Mirko Ramljak upitao zašto će oni biti izabrani kada su skuplji od nekih drugih tvrtki koje su se javile na natječaj. To je gradonačelnika Keruma izbacilo iz takta te je izašao sa sjednice rekavši kako će je pratiti na TV-u u susjednoj sobi. 'Sram Vas bilo, pobijedite na izborima pa provedite natječaj i izaberite koga hoćete', poručio je Kerum HDZ-ovim vijećnicima. Pri izlasku je gradonačelnik dobacio predsjednici skupštine Nevenki Bečić da nizašto ne želi odgovarati. Posao s javnom rasvjetom na koncu je ipak dan tvrtki Juroslava Buljubašića.

U nastavku sjednice izglasano je novo zaduživanje grada Splita kod Hypo Alpe Adria banke u iznosu od 30 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene