Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitski HSP pod vodstvom Hrvoja Tomasovića obrušio se na aktualnog splitskog gradonačelnika Željka Keruma, no ovaj mu nije dugo ostao dužan.


Tomasović je Keruma napao da pere novac i pogoduje tvrtki Marine Wallner za čiju korist, kao i vlastitu, radi. Tomasović je kazao kako je Wallner kupila Kerumovu vilu Rozinu, a da je zauzvrat njen poslovni prostor Kerum kupio za vrtiće i dao joj 4 milijuna kuna. Još je kaže, grad kupio njeno zemljište za gradnju cesti i sve skupa je Wallner iz 'grada izvukla' oko 12 milijuna kuna.

Vezani članci Prema prvim izlaznim anketama na trećem je mjestu Željko Kerum sa 16,12 posto glasova Kerum napravio show i zapjevao Adio, Splite: "Laknulo mi je. Da sam ušao u drugi krug, ponovo bih se satra, ovako ja sutra lagano betoniram" Fani Kerum Kerumova Fani rijetko se pojavljuje u javnosti, ali kad je stigla na biralište, svi su se okretali za njom

Kerum mu je vratio da je on bolesnik i zatražio je da ga njegova stranka HSP pošalje na liječenje. 'Ta bolesna osoba mora biti procesuirana i nakon ovoga mora u zatvor. On po gradu hoda zalizane glave, a nosi kumovu majicu', kazao je Kerum dodajući da on ima dokaze da je Tomasović uzeo novce od županijskih ljekarni te da će ga prijaviti DORH-u.