Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koji uzima novac?

Kad se Kerum razljuti...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski HSP pod vodstvom Hrvoja Tomasovića obrušio se na aktualnog splitskog gradonačelnika Željka Keruma, no ovaj mu nije dugo ostao dužan.

Tomasović je Keruma napao da pere novac i pogoduje tvrtki Marine Wallner za čiju korist, kao i vlastitu, radi. Tomasović je kazao kako je Wallner kupila Kerumovu vilu Rozinu, a da je zauzvrat njen poslovni prostor Kerum kupio za vrtiće i dao joj 4 milijuna kuna. Još je kaže, grad kupio njeno zemljište za gradnju cesti i sve skupa je Wallner iz 'grada izvukla' oko 12 milijuna kuna.

Pročitajte i ovo Željko Kerum Nije bilo ponuda Nitko ne želi Kerumov pašnjak: Za njega traži 70 tisuća eura Slika nije dostupna SDP, HNS i HSP napustili sjednicu 'Kerum tuče i maltretira one koji drugačije misle!'

Kerum mu je vratio da je on bolesnik i zatražio je da ga njegova stranka HSP pošalje na liječenje. 'Ta bolesna osoba mora biti procesuirana i nakon ovoga mora u zatvor. On po gradu hoda zalizane glave, a nosi kumovu majicu', kazao je Kerum dodajući da on ima dokaze da je Tomasović uzeo novce od županijskih ljekarni te da će ga prijaviti DORH-u.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene