Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaustavio ga 44-godišnjak

Kaznena prijava 86-godišnjaku koji je zapaljenom gumom izazvao požar u Lici

Policija je zahvalila građaninu koji je brzo reagirao i spriječio daljnje širenje požara prema kućama i autocesti A1. 44-godišnjak je prijavio starijeg muškarca policiji i zadržao ga do njihova dolaska nakon što je on izazavao požar na području Lovinca.

Policijski djelatnici iz Gospića podnijeli su kaznenu prijavu protiv 86-godišnjaka iz Mogorića, na području Lovinca, koji je izazivao požar na otvorenom zapalivši traktorsku gumu na livadi, izvijestila je u utorak gospićka policija.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Muškarca se sumnjiči da je u petak, 10. travnja oko 12 sati, na traktor sajlom zavezao gumu koju je zapalio i tako se kretao livadom i nekontrolirano palio suhu travu i nisko raslinje. U tome ga je priječio 44-godišnjak koji ga je prijavio policiji i zadržao do dolaska policijskih službenika, priopćeno je iz PU ličko-senjske.

Požar su ugasili pripadnici DVD-a Lovinac.

Protiv 86-godišnjeg muškarca bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Policija u priopćenju zahvaljuje savjesnom 44-godišnjaku na njegovoj brzoj reakciji "zbog koje nije došlo do daljnjeg širenja požara prema obiteljskim imanjima i autocesti A1". (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene