Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova (stara) cijena

Karte ZET-a od sutra 10 kuna - bilo gdje da ih kupite

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručio je na današnjoj pressici kako karte ZET-a od sutra imaju jeftiniju (staru) cijenu - 10 kuna.

Novitet u sniženju cijena karata ZET-a jest i taj da će 10 kuna koštati bilo gdje - u vozilu ili na kiosku. Snižena je i cijena dnevne karte, koja će od sutra koštati 30 kuna, umjesto 40.

Pročitajte i ovo Zagrebački tramvaji - Ilustracija - 2 Štetni bandićevi ugovori Kriminal s oglašavanjem na tramvajima: Gdje je nestala prepoznatljiva plava boja ZET-a? Slika nije dostupna Besplatno za blagdan Svih svetih Bandić pozvao građane da do groblja koriste ZET-ov prijevoz

>> Evo kako će vas kazniti ako jedete u tramvaju!

Isto tako, snižena je i cijena vožnje uspinjačom s pet na četiri kune, a oni koji su kupovali trodnevne karte ZET-a, odsad će izdvajati 30 kuna manje za to pa će ih nova trodnevna karta sada koštati 70 kuna. Pala je i cijena tjedne karte, s 200 na 150 kuna.

'To je pilot-projekt, ovo je prvi put da se spušta cijena karata javnog prijevoza', poručio je direktor ZET-a Dubravko Baričević. DOdao je kako će manjak od pojeftinjenja ZET namaknuti drugim kanalima te dodao i kako se još uvijek raznatra usluga kupnje karata putem mobitela, ali da se prije topga moraju ispitati sve mogućnosti eventualnih malverzacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene