Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKO SRCE

Karlovački vatrogasci razveselili glinske kolege: Svakodnevno su pružali pomoć drugima...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci iz Karlovačke županije pomažu u obnovi kuća dvojici kolega iz Gline. Pokrenuli su akciju "Vatrogasci za vatrogasce".

Krajem prosinca 2020. i u siječnju 2021. vatrogasci Vatrogasne zajednice Karlovačke županije bili su angažirani na uklanjanju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Odradili su velik posao, ali i svjedočili razmjerima štete i potrebama pružanja daljnje pomoći pri obnovi uništenih objekata, posebno vatrogascima koji su svakodnevno pružali pomoć drugima, a pri tome su i sami ostali bez svojih domova.

Stoga su karlovački vatrogasci odlučili pomoći u obnovi kuća dvojici kolega iz Gline i pokrenuli aktivnosti "Vatrogasci za vatrogasce".

Vatrogasna zajednica Karlovačke županije dobila je od Vatrogasne zajednice grada Gline popis vatrogasaca kojima je nastala šteta na stambenim i gospodarskim objektima.

U dogovoru s čelnicima glinskih vatrogasaca odlučili su pružiti pomoć za obnovu stambenih objekata za obitelji dva operativna vatrogasca DVD-a Gline Darija Lipaka i Ivice Jambrešića i tako pokrenuli aktivnost ‘’Vatrogasci za vatrogasce’’.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Usputna edukacija VIDEO Vatrogasci objavili snimku neobične intervencije: Uz nju dodali i savjete za gašenje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uočio ga prolaznik Drama u muzeju: Vatrogasci satima spašavali muškarca koji je zapeo na visokoj peći

Radovi na izgradnji kuće obitelji Daria Lipaka već su u tijeku, a obavljaju ih vatrogasci iz Karlovačke županije uz pomoć donacija građevinskih tvrtki iz Karlovačke županije", istaknuli su iz Vatrogasne zajednice Karlovačke županije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene