Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jer ga je nazvao špijunčinom

Karamarko zatražio oduzimanje imuniteta Liniću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Linić je prije dva tjedna Karamarka u medijima nazvao 'špijunčinom' te ga zato ministar tuži.

Ministar Tomislav Karamarko zatražio je oduzimanje saborskog imuniteta SDP-ovu zastupniku Slavku Liniću zatražio je danas od saborskog mandatno-imunitetnog povjerenstva posredstvom svog opunomoćenika odvjetnika Velimira Došena.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi prijedlog Svađa na Vladi: Pusić protiv oporezivanja na drugi dohodak Slika nije dostupna Hrvatski rekorder Ugostitelj PRIJE FISKALIZACIJE mjesečno zarađivao 5 tisuća kuna, A SADA...

Karamarko je prije dva tjedna na Općinskome kaznenom sudu u Zagrebu Linića tužio jer ga je u medijima, komentirajući slučaj riječkih Tržnica, teško oklevetao i uvrijedio nazivajući ga 'špijunčinom' te iznoseći neistinite i difamirajuće tvrdnje kojima je želio naštetiti njegovoj časti i ugledu.

Uza zahtjev kojim se saborskom povjerenstvu predlaže da u žurnom postupku razmotri i odobri vođenje kaznenog postupka protiv zastupnika Slavka Linića jer za to postoje svi zakonski opravdani razlozi, priložena je i privatna tužba, piše Večernji list.

O zahtjevu za oduzimanje imuniteta Liniću, kazao je Došen, podneskom je obavijestio i Općinski kazneni sud u Zagrebu. 'Sve dok Slavko Linić ima saborski imunitet, postupak protiv njega ne može početi niti se može voditi', objasnio je odvjetnik za Večernji dodajući da bi se bez oduzimanja imuniteta moglo dogoditi da sud odbaci tužbu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene