Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predstavnici MOST-a i HDZ-a slažu se oko toga da su neophodna ulaganja u poljoprivredu i razvoj ruralne Hrvatske. Po pitanju eksploatacije Jadrana, MOST je bliži SDP-u, nego HDZ-u.


Tomislav Karamarko izjavio je da Hrvatska mora stimulirati hrvatsku proizvodnju, uravnotežiti uvozničku politiku te povećati energetsku neovisnost. Komentirao je i nagađanja da su pregovori s MOST-om čista formalnost.

Vezani članci Imoćanin zabranio ulaz SDP-ovcima - 5 Ne jenjavaju reakcije na Imoćanina koji je na vrata zalijepio zabranu ulaska SDP-ovcima. Bauk mu poručuje: "Za dobrim monkeyjem prašina se diže" Slika nije dostupna KOME TREBA (NE)CJELOVIT MOST?

"To priča netko tko je zlonamjeran. Znate, ja se iz čiste formalnosti ne bi s nikime nalazio, niti tu izvodili rekao bih čitave stručne ekspertize po temama. Naši mladi ljudi sele od Irske do Njemačke, Australije i Kanade. To nije dobro. Mislim da svako razuman i ko voli ovu zemlju ići će u tom smjeru. Mislim da će to biti jedna od glavnih dodirnih točaka i zajedničkih nazivnika", rekao je Karamarko.

Nakon nove runde pregovora, i MOST i SDP ponovno zadovoljni

"Ja vjerujem da mi imamo programe da imamo sve ono što treba da bi Hrvatska živjela kvalitetnije i da bi građani živjeli kvalitetnije", istaknuo je njegov stranački kolega Tomislav Čuljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook