Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zakoračili u 1945.'

Karamarko o Pelješkom mostu: Vlada je otkrila Ameriku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izaslanstvo HDZ-a na čelu s predsjednikom stranke Tomislavom Karamarkom položilo je vijence na grob prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Na upit novinara što mislio o najavama da se ipak neće uvoditi porez na nekretnine, Tomislav Karamarko je rekao da je HDZ bio od prvog trenutka protiv tog poreza i on je definitivno u funkciji pljačke već siromašnih građana. Naglasio je kako je riječ o slaboj i nekonzistentnoj Vladi. Oni nešto kažu, i onda se povuku, ocijenio je.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> Karamarko u Mostaru zatražio ujedinjenje dvaju HDZ-a u BiH

Karamarko je komentirao i najave ministra prometa Siniše Hajdaš Dončića da je ipak najbolja opcija za prometnu povezanost Hrvatske gradnja Pelješkog mosta rekavši da su "otkrili Ameriku i da su se nakon godinu i pol dana sjetili ono što mi cijelo vrijeme pričamo". Treba prekinuti teritorijalni diskontinuitet Hrvatske na simboličnoj i prometnoj razini.

Poručio je Vladi da se "napokon bavi svojim poslom i mi ćemo im u tome pomoći koliko možemo i mi smo konstruktivna opozicija". Međutim, dodao je oni se ne bave svojim poslom već politikom i politikanstvom. Ocijenio je da su u hrvatskoj Vladi "zakoračili u 1945., 1946. godinu, progone crne košulje, fašiste i ne znam koga, čiste televiziju i dijele prodike te politički kadroviraju i to nije dobro.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene