Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar triju automobila

Normaliziran prijevoz u Vukovarskoj: Tramvajske linije bile u zastoju nakon što je auto završio na pruzi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
U Vukovarskoj ulici u Zagrebu u ponedjeljak se dogodila prometna nesreća. U sudaru su sudjelovala tri automobila. Zbog prometne nesreće u prekidu su privremeno bile tramvajske linije i stvorile su se i gužve.

Promet Vukovarskom ulicom normaliziran je i tramvajske linije voze redovnim linijama nakon prometne nesreće u kojoj je jedan od automobila završio na pruzi, doznajemo od glasnogovornika ZET-a Domagoja Zebe. Promet se, kako navodi, normalizirao u 9:17.

ZET je u ponedjeljak nešto prije 9 sati javio da je zbog sudara osobnih vozila u Ulici grada Vukovara kod Olipske ulice bio zastoj tramvajskog prometa u smjeru Savišća.

Do prometne nesreće došlo je u 8:45, potvrdili su nam iz zagrebačke policije. Sudjelovala su tri automobila, a prema dosad poznatim informacijama, u prometnoj nesreći nastala je samo materijalna šteta.

Tramvaji preusmjereni

Tramvajska linija 2 bila je preusmjerena do Zapruđa, dok su linije 3 i 13 iz Ulice grada Vukovara skretale na Autobusni kolodvor i prometovale do Kvaternikova trga.

Pročitajte i ovo Ilustracija OD PONEDJELJKA Građane očekuju velike promjene u tramvajskom prometu: Neke linije mijenjaju trasu

Pročitajte i ovo Ilustracija Napokon Tramvaj zvan čežnja: Nakon više od 20 godina širi se mreža u Zagrebu, pogledajte koji će dijelovi grada prvi dobiti nove trase

ZET je u tom vremenu u promet pustio autobusnu liniju koja putnike prevozi od Avenije Marina Držića preko Ulice grada Vukovara do Savišća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene