Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuli fotosession

Kaos u Dalmaciji: Djevojke se ispred crkve fotografirale gole, mještani ih rastjerali - "Ljeti se svašta događa"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Rtine u Općini Ražanac u utorak oko 18 sati ispred crkve sv. Šime vidjeli su gole djevojke.

Djevojke su pozirale fotografima na crkvenim vratima, a stanovnici Rtine su fotosession prekinuli glasnim negodovanjem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Nevjerojatno: Tinejdžerice snimale video za TikTok pa zapalile gotovo 200 tona slame i pobjegle Ivan Kaštelan razgovarao je sa Marijanom Miočićem - 1 IZnenađeni U zaseoku Miočići prisjećaju se susreta sa rođakom Stipom: "Krasan dečko, ali kad uđe u ring..."

"Taman je prestala padati kiša. Sve se odigralo brzo. Kraj crkve su stajale dvije potpuno gole jedva punoljetne žene, nisu imale više od 20 godina", rekli su Rtinjani.

"Izašli smo ih iz automobila i pitali muškarce koji su ih snimali što tu rade. Djevojke su se odmah pokrile ručnicima, a onda su ubrzo svi sjeli u automobil i pobjegli. Ne znamo tko su bili i kojim povodom, ali smo vidjeli da je automobil bio poljskih registracijskih oznaka", kazali su Rtinjani, piše Zadarski.hr.

Župnik župe od Ružarija u Općini Ražanac don Filip Kucelin rekao je da nije obaviješten o tome što se dogodilo ispred crkve sv. Šime."To je naša filijalna crkva, na osami. Uvijek je zaključana osim kada se tamo održavaju mise", opisao je Kucelin.

"Osobno me o takvoj vrsti incidenta nitko nije obavijestio, tako da ne znam što je bilo i je li se to dogodilo. Taj dio nije pokriven video nadzorom kao što je naša glavna crkva Gospe od Ružarija u Ražancu. Mogu reći samo da se ljeti svašta događa", dodao je Kucelin.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene