Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nesreća u Črnkovcima

VIDEO/FOTO "Zgrabio sam djecu, mislio sam da je potres": Šleper pokupio dva auta pa se zabio u kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naselju Črnkovci u Osječko-baranjskoj županiji pet minuta iza ponoći došlo je do prometne nesreće u kojoj je kamion s prikolicom sletio s ceste i zabio se u kuću.

Kamion je u zavoju proklizao i zabio se u ogradu, prometni znak i dva parkirana automobila, a prikolica je udarila u kuću, pri čemu je oštećen frizerski salon. Ozlijeđenih nije bilo.

"Vozač šlepera ulaskom u zavoj nije prilagodio brzinu kretanja te je zahvatio bankinu, udarivši u metalnu zaštitu ogradu i prometni znak, pri čemu se šleper prevrnuo na bok. Pritom je udario u dva osobna parkirana automobila, a poluprikolica je udarila u ugao kuće, zbog čega je došlo do oštećenja inventara u frizerskom salonu", rekli su nam iz PU osječko-baranjske i istaknuli kako vozač nije bio pod utjecajem alkohola i da ne mora značiti da je vozio prebrzo, već da nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti, a u trenucima nesreće bila je magla, zbog čega i cesta može biti mokra i skliska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Završen očevid Detalji prometne nesreće kod Zlatara: Poginuo motociklist, vozio prebrzo i bez vozačke

"U kući nas je bilo osmero, zgrabio sam djecu..."

U trenutku udara u kući je bilo osmero ljudi, od kojih je troje male djece. Stanari kuće za 24sata su ispričali kako im je bilo u trenutku udara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Postavljena prometna signalizacija U samo dva dana čak pet naleta na divljač u jednoj županiji: Policija izdala vozačima važno upozorenje

"Prije smo tu spavali. Hvala Bogu, svi smo živi i zdravi, a šteta će se nadoknaditi nekako. U kući nas je bilo osmero, zgrabio sam djecu i otišli smo dolje, mislili smo da je potres. Kad smo vidjeli, bilo je to nešto strašno. Auto je bio nov, ali ponavljam, neka smo svi živi i zdravi", rekao je stanar kuće i vlasnik jednog od oštećenih automobila.

"Srce nas boli, svi smo još u šoku. Kad sam otvorila vrata salona, prašina, cigle, nešto strašno. Bit ću vjerojatno barem mjesec dana bez posla, ali hvala Bogu da smo svi živi i zdravi. Baki bi srce otkazalo da je bila unutra", rekla je vlasnica razbijenog frizerskog salona.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene