Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kalmeta osnovao povjerenstvo za ispitivanje pomorske nezgode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta imenovao je Povjerenstvo za ispitivanje pomorske nezgode motornoga broda "Bartol Kašić" koje će odmah započeti s radom.

U Povjerenstvu su kapetan Mario Babić, pomoćnik ministra u
Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka, Tatjana Krilić,
načelnica Odjela inspekcijskih poslova, kapetan Boris Matošić, kapetan Lučke kapetanije Split, Mario Oršulić, profesor Pomorskog fakulteta Split, Petar Brajko, šef elektro-odjela Hrvatskog registra brodova, Zdravko Kaliterna, viši inspektor sigurnosti plovidbe Lučke kapetanije Split, i Ratimir Jelovčić, načelnik pravne službe Lučke kapetanije Šibenik.

Pročitajte i ovo Plamen na trajektu u Biogradu Drama u Dalmaciji Otkriveno zašto se zapalio trajekt u Biogradu: Vatrogasci su se satima borili s vatrom Emil Tedeschi Doznao kaznu Tedeschijev sin zaustavio trajekt: "Ja sam u premijerovu osiguranju"

Kako se navodi u priopćenju, o utvrđenim rezultatima javnost će biti pravodobno obaviještena.

Trajekt "Bartol Kašić", pun putnika i vozila, danas oko 9 sati,
pristajući u splitsku gradsku luku, na povratku iz Rogača na Šolti, udario je pramcem u obalu, jer su mu zakazali motori.

Nakon nezgode 18 putnika zatražilo je liječničku pomoć, šest ih je teže ozlijeđeno - tri su u splitskoj bolnici zadržana na liječenju, a troje nakon liječničke pomoći pušteno kući.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene