Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugodno s korisnim

Kako u vrijeme krize zaraditi od hobija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gospodarska kriza uzima dosta danka u budžetu prosječne obitelji, a mnogi traže razne načine da poprave financijsko stanje. Internetski portal Pametna kuna predlaže da svoj hobi pretvorite u biznis i tako spojite ugodno s korisnim.

Pametna kuna nudi 10 hobija koje najlakše pretvorite u biznis. Lista uključuje glazbu, fotografiju i video, ples, nakit, izradu sapuna, svijeća i mirisa, rad na računalima, šivanje, kućne ljubimce, kuhanje te kućne popravke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ugodno s korisnim Oni su isprobali: 'I od hobija se može živjeti' Slika nije dostupna Hobi za umirovljenike Želite dodatno zaraditi? I to je moguće...

Svi ovi hobiji mogu potencijalno donijeti dodatni prihod vašem kućanstvu, a velika prednost je ta što se za sve mogu dobiti formalne potvrde o obrazovanju na nekom od pučkih otvorenih učilišta. Isto tako, svaki hobi može donositi prihod, a potrebno je samo uložiti volje, ali i svoju vještinu usmjeriti na pravi način.

Tako Pametna kuna svim onim koji izrađuju nakit od fimo mase, izrađuju perle, decoupage, sapune, svijeće ili mirise savjetuju da za početak svojim prijateljima i poznanicima predstavite svoj rad, a originalni, kvalitetni i cjenovno pristupačni radovi lako će naći kupce. Isto tako, na internetu postoje različite stranice koje nude predstavljanje upravo ovakvih uradaka koji nalaze svoje kupce diljem svijeta.

Ljudi koji vole kućne ljubimce lako će naći one koji nemaju toliko vremena da izvode svoje pse u šetnju, zaljubljenici u računala naći će dosta klijenata za servisiranje i popravke, a glazbenici mogu svirati na ulici, svadbama ili davati poduke neiskusnijim glazbenicima.

Većina hobija nudi mogućnost zarade no tu se pojavljuje pitanje želite li ono što vam predstavlja zadovoljstvo pretvoriti u nešto o čemu ste financijski ovisni. Zarada od hobija kao dodatni izvor prihoda je ono što bi bio dobar početak da vam hobi ne bi prestao biti zadovoljstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene