Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugodno s korisnim

Oni su isprobali: 'I od hobija se može živjeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogo je načina na koje građani pokušavaju popraviti svoje financijsko stanje. Važna je, kažu, samo dobra volja, a svi hobiji imaju potencijala.

Nekima se i hobi pretvorio u dodatni način zarade. Da može popraviti kućni budžet svjedoči 200-injak kreativaca koji se svake godine okupe u Puli na predstavljanju svojih vještina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bager kao živi organizam VIDEO Kakva vještina! Pravi majtor za upravljačem... Slika nije dostupna Magija za ljubav VIDEO Trikom s kartama do broja djevojaka

Nitko od njih ne propušta priliku za zaradu dodatnog novca. Važna je, kažu, samo dobra volja. Svi hobiji imaju potencijala, slažu se. A statistički podaci s ovog sajma govore kako nakon njegova zatvaranja, 30 posto izlagača otvori svoje obrte. 'Jako puno ljudi je Hand made fest bio prva odskočna daska gdje su se predstavili, gdje su kasnije svoje proizvode plasirali po galerijama', rekla je organizatorica Sajma Lela Blekić.

I danas, spojivši ugodno s korisnim, od toga žive. 'Ja živim isključivo od ovoga tako da, može se živjeti od hobija', rekla je Greta.Gospodarskoj krizi koja je učinila svoje i više nego prepolovila budžete prosječnih hrvatskih obitelji, tvrde ovi kreativci, može se doskočiti. Svatko od nas ima neki dar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene