Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kako je dobio nadimak

Banožić htio pokloniti kiticu jaglaca Gabrijeli Žalac, njezin suprug to nije dobro podnio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mario Banožić dobio je nadimak "Jaglac" nakon što je svojoj prijateljici Gabrijeli Žalac htio pokloniti kiticu istoimenog cvijeća. U tom ga je naumu spriječio njezin suprug.

Ministar obrane Mario Banožić jednom je prilikom htio nekadašnjoj ministrici regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijeli Žalac pokloniti buketić jaglaca, ali to nije išlo po planu.

Naime, kako piše Nacional – sve je zaustavio suprug Gabrijele Žalac.

Mario Banožić je Gabrijeli Žalac htio pokloniti kiticu jaglaca, ali njezin suprug to nije dobro primio, pa mu je rekao da te jaglace nosi svojoj supruzi. Jer bi ih mogao pojesti. Otad Banožića zovu Jaglac, naveli su.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Trakavica se nastavlja Milanović novinare ostavio pred vojarnom pa izašao pred mikrofone: "Banožić najavi hitan let pa juri da mu se ne ohladi janjetina u vikendici"

Pročitajte i ovo Igor Cišper Bivša ministrica Žalac ide u Remetinec: Uhićenima u aferi Softver sudac odredio po 30 dana istražnog zatvora

Inače, njih dvoje su bili vrlo bliski. Ona je, po svemu sudeći, navode, imala presudnu ulogu da on postane predstojnik Ureda državne uprave za Vukovarsko-srijemsku županiju. A bili su i školski prijatelji.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene