Dobar dio svijeta poletjet će na utrci Wings for life 8. svibnja u 13 sati. Uz 12 službenih istodobnih utrka, na kojima će trkače pratiti službeno vozilo, one koji će sudjelovati na individualnim utrkama presretat će automobil s aplikacije.

Galerija Wings for Life - 4 Wings for Life - 3 Wings for Life - 2 +0 Wings for Life - 1

Energija cijelog svijeta u Zadru, u isto vrijeme krenut će u istom smjeru. "Upravo ti ljudi za koje mi trčimo daju najviše nama, jer vidjeti taj entuzijazam, tu borbu za život, bez obzira na njihovo stanje, ja se stvarno često pitam, koliko mogu bit nezahvalna", rekla je Nika Fleiss, ambasadorica Wings for life.

"Za pripreme mi je dosta pomogla košarka, inače guramo na treningu po dva sata, a i svaki dan idemo uz Lungomare. Vidjet ćemo kako će biti, ali nadam se da će biti uspješno. Glavno je sudjelovati - da ostvarimo neki rezultat. Pozabaviti se s ekipom i družiti se", kazao je Dino Brozen u Dnevniku Nove TV.

"Pozivam sve građane Grada Zadra, a znam da ih ima jako puno koji su voljni nam pomoći da napravimo što bolju organizaciju, da budemo što bolji domaćini i da ljudima ostanemo u što boljem sjećanju", istaknula je voditeljica volontera WFL Ana Petrić.

UNICEF- ov program humanitarne pomoći - 2 UNICEF zbog rata u Ukrajini pokrenuo program humanitarne pomoći: Djeca se suočavaju s velikim rizicima

Kiara Goršić Tata malene Kiare objavio sjajne vijesti: ''Hvala vam svima, bez vas ovo ne bi bilo moguće! Volimo vas''

"Utrka traje već devet godina, a ja sam deset godina u kolicima. Onda kad sam stradala, kad sam prvi puta čula za tu utrku, to mi je bio izvor nade. Ajme, možda jednog dana ozljede leđne moždine postanu izlječive", kazala je 25-godišnja Marija koja ističe da je svoj život prilagodila takvom načinu života i da super funkcionira.

"Dolaze majke čija su djeca bolesna. Taj dan trčite kao Forrest Gump. Ja koja zaista ne volim i ne mogu trčati, zbog svoje mase, evo taj dan stvarno mogu, letim uvijek", zaključila je Fleiss. 

Više o utrci pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju