Obavijesti Video Pretražite Navigacija
16 ozlijeđenih

Tragedija u Južnoj Africi: Tijekom preduskrsne mise, srušila se crkva, najmanje 13 poginulih

Srušena crkva, Ilustracija (STAN HONDA / AFP)
Srušena crkva, Ilustracija (STAN HONDA / AFP)
Najmanje je 13 ljudi poginulo, a 16 ozlijeđeno kad se srušila crkva na istoku Južne Afrike za vrijeme preduskrsne mise, objavila je lokalna novinska agencija ANA u petak.

Šestero ozlijeđenih u teškom je stanju. Pentakostalna crkva srušila se u Dlangubu, u priobalnoj pokrajini KwaZulu-Natal, u četvrtak navečer.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Vjernici su se okupili na misi koja prethodi uskrsnoj misi u nedjelju. Južnoafrička policija rekla je da se srušio jedan od crkvenih zidova.

Zasad se ne zna što je uzrokovalo incident, a informativna mreža eNCA objavila je kako se pretpostavlja da su rušenju pridonijeli obilni pljuskovi. (Hina)

Aktualno Kaos u Konjščini: Prosvjednici bacali kamenje na zgradu općine, intervenirala i hitna Kaos u Konjscini (Video: Zagorje.com) Kaos u Konjscini (Video: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Foto: Zagorje.com +3 Prosvjed u Konjščini (Foto: Zagorje.com) Hrvatska Kaos u Konjščini: Prosvjednici bacali kamenje na zgradu općine, intervenirala i hitna 1/9 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene