Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Marin Jurjević zbog 'Brodosplita' kod općinskog državnog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik SDP-a Marin Jurjević na poziv općinskoga državnog odvjetnika dao je izjavu o 'slučaju Brodosplit'. Jurjević je pozvan na temelju kaznene prijave koju su zbog 'širenja lažnih i uznemiravajućih glasina' protiv njega podnijeli bivši predsjednik Uprave Brodosplita Goran Vukasović, njegov zamjenik Ante Luetić i broker Drago Maček.

Jurjević je izjavu državnom odvjetniku davao oko pola sata, a nakon izlaska novinarima je, odbivši reći o čemu je razgovarao s državnim odvjetnikom, kazao kako je ta kaznena prijava apsurdna i cinična i da ga odvjetnici koji brane osumnjičenike u 'aferi Brodosplit' žele prestrašiti.

Pročitajte i ovo Ispitivanje sirena i sustava za uzbunjivanje Obavijest za građane Hrvatskom će odjeknuti sirene, evo o čemu se radi Slika nije dostupna Sindikat Brodosplita podnio Kaznena prijava protiv predsjednika Uprave Željezare

'Onda mogu optužiti i Interpol, austrijsko Ministarstvo unutarnjih poslova, ali i samo Državno odvjetništvo koje je podnijelo kaznenu prijavu protiv njih. Vukasović i kompanija pokušavaju me zastrašiti, to je osnovica svega, ali naišli su na kriva čovjeka', kazao je Jurjević. 

Istaknuo je da ne uznemiruje on građane, nego činjenica da
se Hrvatska nedovoljno suprotstavlja korupciji i kriminalu.

'Odazvao sam se pozivu državnog odvjetništva kao običan građanin ne pozivajući se na imunitet saborskog zastupnika', kazao je Jurjević novinarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene