Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napisao na Facebooku

Jovanović: Karamarkovoj vladi sumraka biskupi bi držali svijeću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministru obrazovanja Željku Jovanoviću, čini se, teško je slijediti preporuku premijera Milanovića ministrima da ne komentira izjave predstavnika Crkve.

Nije prošlo ni 12 sati od premijerovog poziva, a ministar Jovanović je na svom Facebook profilu napisao: 'Karamarkovoj vladi sumraka biskupi bi držali svijeću' te tako prokomentirao oporbu i Crkvu.

>> Jovanović: Nekima nedostaje mozak; Matić: Rebića i Pozaića u generale!

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Fra Stjepan Brčina Opleo i po muškarcima VIDEO Pogledajte govor franjevca: "Ona od sebe napravi mačku idola da pola sela trči za njom. Dečki, važno je da ste oprezni, da vam se svašta ne podvali"

Ministar je danas u Splitu rekao da to nema veze sa zdravstvenim odgojem koji je do sada bio uzrok žestoke polemike. 'To nema veze sa zdravstvenim odgojem. Zdravstveni odgoj je put za zdravije mlađe generacije, za zdravije odnose u obitelji za zdraviju Hrvatsku. Polemike više nema završili smo je', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene