Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prvom sastanku

Gradonačelniče, preplaćen sam: Joško Klisović od Tomaševića će tražiti smanjenje plaće. I manje luksuzan auto

Joško Klisović - 2
Joško Klisović - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Nakon što se pojavila informacija da Joško Klisović ima pravo na veću plaću nego što je ima gradonačelnik Tomašević, predsjednik zagrebačke Gradske skuštine oglasio se na Facebooku.

SDP-ov Joško Klisović novi je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba te je najavio da će na prvom sastanku s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem tražiti smanjenje plaće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna testirali ih i na droge U Klaićevu sinoć primljeno šestero pijane djece, najmlađi pacijent je tek završio osnovnu školu: "Jedan je bio agresivan, ali..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u Slavonskom Brodu Odana počast za 402 djece poginule u Domovinskom ratu: ''Jedan svećenik mi je rekao da vrijeme nosi svoje. Ne nosi. Sve je teže i teže"

''Smatram da predsjednik Gradske skupštine ne treba imati veću plaću od gradonačelnika Zagreba, stoga ću na svome prvom sastanku s gradonačelnikom g. Tomaševićem tražiti korekciju odnosno smanjenje plaće. U sklopu revizije voznog parka Grada Zagreba također ću tražiti da vozilo za službene potrebe predsjednika Gradske skupštine bude primjereno potrebama, a nikako ne luksuznije od onoga kojim se koristi za službene potrebe gradonačelnik Zagreba.

Danas sam proveo drugi radni dan na mjestu predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba upoznajući se sa specifičnostima organizacije rada Gradske skupštine i detaljima rada Stručne službe Gradske skupštine. Plaća predsjednika Gradske skupštine, odnosno osnovica i koeficijent definirani su važećim propisima, a automobil koji za službene svrhe koristi predsjednik Gradske skupštine sam zatekao preuzimanjem dužnosti'', napisao je Klisović na Facebooku.

U medijima se pojavila informacija da će Klisović imati paću veću i od gradonačelnikove te samo tisuću kuna manje od plaće Andreja Plenkovića.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene