Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EU izbori

Josipović zahvalio biračima i čestitao izabranim kandidatima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Javnosti se nakon objave rezultata obratio i predsjednik Ivo Josipović.

Predsjednik Republike Ivo Josipović čestitao je večeras svim izabranim zastupnicima u Europski parlament (EP) te zaželio da u svome radu promoviraju europsku ideju, ali i da brane hrvatske interese.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nizak odaziv nije iznenađenje Josipović o 'stranci praznih listića': To je vrlo jasna poruka za politiku Slika nije dostupna O Izborima za EU parlament Josipović odgovorio HDZ-u: Mislim da nam maskenbal ne treba!

Nadam se da će Hrvatska kroz svoje zastupnike voditi aktivnu politiku na dobrobit Europe i naravno Hrvatske, kazao je Josipović u svome Uredu nakon što su objavljeni prvi neslužbeni rezultati izbora za 11 zastupnika u EP.

Prvi neslužbeni rezultati: HDZ - ova koalicija 41,52 %, SDP-ova koalicija 29,75 %, ORaH 9,39 %, te HDSSB 6,98 %

'Čestitam svim izabranim zastupnicama i zastupnicima, želim da promoviraju europsku ideju, ali i da brane hrvatske interese. Konačno, dozvolite da čestitam pobjedničkoj listi i svim drugim listama koje su ostavarile uspjeh na ovim izborima', rekao je.

Josipović je zahvalio građanima koji su izašli na izbore, a posebno 'onima koji su građansku dužnost obavili unatoč tome što su s poplavljenih područja'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene