Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O dogovoru u Vukovaru

Josipović: Potvrdila se teza da razgovor nije podrška neredima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović kaže da je zadovoljan ishodom sastanka premijera Zorana Milanovića s predstavnicima Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

Dobro je da se miču policajci i ograde, a ostaju dvojezični natpisi, rekao je danas hrvatski predsjednik Ivo Josipović izrazivši zadovoljstvo rezultatom sastanka premijera Zorana Milanovića s predstavnicima Stožera za obranu Vukovara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže i ostavke Ozlijeđeni je branitelj stabilno, vukovarski Stožer će tužiti policiju Slika nije dostupna Rješenje na pomolu? Gradonačelnik Sabo iznio novi prijedlog o ćirilici u Vukovaru

>> VIDEO Dogovor u Vukovaru: Ploče ostaju, miču se ograda i policija

Naravno da je dobro da nisu tamo policajci i ograde te da ploče ostaju. Ako je to dogovor, ja sam zadovoljan, odgovorio je Josipović novinarima upitan za jučerašnji dogovor postignut u Vukovaru.

S tim u vezi ponovno je istaknuo važnost razgovora jer se, rekao je, potvrdila teza da razgovor nije podrška neredima kao što su neki govorili.

Josipovića koji je, kako kaže, za ishod razgovora doznao iz medija, novinari su pitali zašto i on nije došao u Vukovar.

Rekao je da je razlog što nije dobio poziv, ali da će se nastavku razgovora rado odazvati ako ga pozovu i ako se bude u mogućnosti odazvati.

Josipović je danas u Staroj gradskoj vijećnici u Zagrebu sudjelovao na otvaranju okruglog stola 'Ruralni razvoj Hrvatske', na kojemu je obilježena 50. obljetnica pokretanja časopisa 'Sociologija sela' koji od 2007. izlazi pod nazivom 'Sociologija i prostor'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene