Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kratki komentar

Josipović o Čačiću: Trebali bi razmisliti i on i stranka i Vlada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski predsjednik Ivo Josipović izjavio je da Radimir Čačić, njegova stranka i Vlada moraju ozbiljno razmisliti nakon presude u kojoj mjeri on može nastaviti obavljati svoju dužnost prvog potpredsjednika Vlade.

"Presuda je tu, ona je takva kakva jest. Vidjet ćemo još, naravno, dok završi žalbeni postupak. U svakom slučaju mislim da i Čačić i njegova stranka i Vlada moraju ozbiljno razmisliti nakon presude u kojoj mjeri Čačić kao potpredsjednik Vlade može nastaviti svoj posao", rekao je predsjednik Ivo Josipović nakon susreta s iračkom djecom koja su boravila na ljetovanju u Hrvatskoj. Josipović je dao tu izjavu novinarima nakon što je zamoljen da prokomentira presudu Čačiću.

Pročitajte i ovo Magdalena Komes Spomenula i Milanovića Komes odgovorila Čačiću: “Nulta tolerancija na korupciju proizlazi iz stranačke vertikale i to mu smeta“ Ilustracija Reakcija na komentare premijera Čačić se obrušio na Plenkovića: "On je bio debelo u komunističkom gnijezdu kad su mene osudili"

>> Karamrko o Čačiću: 'Ako se koalicija uzdrma zna se što je činiti'

>> Milanović je svjestan da bez Čačića njegova Vlada i koalicija padaju

Čačić je jučer nepravomoćno osuđen na Županijskom sudu u Kaposvaru na uvjetnu zatvorsku kaznu od jedne godine i deset mjeseci s rokom kušnje od tri godine i mora snositi sudske troškove zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene