Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka braniteljima

Josipović: Hvala vam na svemu, vi ste različiti, ali svi neizmjerno volite Hrvatsku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kninskoj tvrđavi održan je svečani prijem za zapovjednike i sudionike Oluje.

Predsjednik Republike Ivo Josipović zahvalio je braniteljima i njihovim zapovjednicima na svemu.

Pročitajte i ovo Barbara Štrbac uživo iz Knina o pripremama za obljetnicu Oluje (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Marko Jelić Gradonačelnik Knina otkrio kome će pokloniti najveću zastavu s tvrđave Slika nije dostupna Prenijeli ga helikopterom TEŽI 500 KG Pogledajte dopremanje Tuđmanovog kipa na tvrđavu

Kratki govor održao je i premijer Zoran Milanović. Rekao je kako sada nije vrijeme za govorancije, te se i on, kao i predsjednik Josipović, zahvalio braniteljima.  'Ovo nije mjesto za politiziranje. Ovo je događaj za branitelje. Hvala!', poručio je premijer.

Pripadnici specijalne policije tijekom cijelog prijema u publici su držali sliku generala Mladena Markača, koji je u Haagu za zločine u Oluji neopravomoćno osuđen na 18 godina zatvora.

>> Pripreme za proslavu: Prvi put zastavu će podignuti branitelji

Knin je spreman za sutrašnju proslavu Dana domovinske zahvalnosti. Prvi put na kninskoj tvrđavi zastavu će podignuti branitelji,neposredni sudionici akcije. Očekuje se više od 5000 branitelja iz cijele Hrvatske.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene