Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporna suradnja

Zašto Ana Karamarko? 'Svakom novom poduzetniku treba dati priliku da se dokaže'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Josip Petrović za Novu TV poručio je da je Anu Karamarko angažirao jer 'misli da svakom novom poduzetniku treba dati priliku da se dokaže na tržištu'.

Konzultant MOL-a Josip Petrović za Novu TV je poručio da će surađivati s Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa.  Rekao je kako ga dosad nisu kontaktirali ni tražili dokumente o poslovnoj suradnji s tvrtkom Drimia Ane Karamarko.

Nije odgovorio na naše pitanje - je li Karamarkova supruga, poslujući s njegovom tvrtkom, neizravno radila za MOL. Odgovorio je - zašto je angažirao tvrtku Drimia, koja je tada postojala nepunih mjesec dana.

'Suradnja moje tvrtke s tvrtkom gospođe Karamarko bila je potpuno legitimna. Angažirao sam je, jer je iznimno stručna u medijskom poslu, ali i iz razloga što mislim da svakom novom poduzetniku treba dati priliku da se dokaže na tržištu. O poslu, kojeg je radila za Peritus savjetovanje, nikad nisam obavještavao vrh MOL-a', poručio je Petrović za Novu TV.
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sukob interesa JOŠ JEDAN PORAZ Sud odbio Karamarkovu tužbu, on najavio žalbu Slika nije dostupna Karamarko odlazi Afera Konzultantica: Evo kako je počela najveća politička kriza u Hrvatskoj!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene