Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mjesec dana kasnije

FOTO Opasnost i dalje prijeti: Pogledajte kako izgleda Zagreb mjesec dana nakon strašnog nevremena

Stabla u širem centru Zagreba - 3
Stabla u širem centru Zagreba - 3 Ranko Suvar/Cropix
Aktualno Galerija Stabla u širem centru Zagreba - 3 Stabla u širem centru Zagreba - 3 Foto: Ranko Suvar/Cropix Stabla u širem centru Zagreba - 2 Stabla u širem centru Zagreba - 2 Foto: Ranko Suvar/Cropix Stabla u širem centru Zagreba - 1 Stabla u širem centru Zagreba - 1 Foto: Ranko Suvar/Cropix Stabla u širem centru Zagreba - 4 Stabla u širem centru Zagreba - 4 Foto: Ranko Suvar/Cropix +0 Stabla u širem centru Zagreba - 5 Galerija 1/5 >>
Gotovo mjesec dana nakon nevremena u Zagrebu još uvijek nisu uklonjena sva stabla iz parkova u širem centru i ostatku grada.

Stabla koja su srušena tijekom olujnog nevremena prije gotovo mjesec dana, 19. srpnja, u Gradu Zagrebu još uvijek nisu uklonjena, ni u širem centru ni u ostalim dijelovima grada.

Još uvijek su ih puni parkovi, kolnici, igrališta.

Iz Grada su nam prije dva tjedna rekli da je planirano da se stabla uklone do kraja kolovoza, odnosno najkasnije u rujnu.

Pročitajte i ovo Studenski problemi - 1 Mnogi u problemu Objavljeni rezultati natječaja za smještaj u studentske domove, društvenim mrežama već se širi pošast: "To je, nažalost, sveprisutna pojava"

Prema prvim procjenama, 1211 stabala je bilo iščupano, 590 polomljenih, a za njih 860 procjenjivalo se da će se morati ukloniti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zakopane kosti i glava Strava na Balkanu: Vodoinstalateri u WC školjci pronašli raskomadano tijelo bogataša

U pripremi su javni poziv i kriteriji prema kojima će se ta stabla dodijeliti potrebitima za ogrjev.

Kako izgleda širi centar, pogledajte u galeriji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene