Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nekoliko vojarni

Afera dobiva nastavak: Još tri pripadnika Oružanih snaga pozitivna na drogu, jedan odbio testiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Dnevnik Nove TV otkrio da su petorica pripadnika Oružanih snaga bila pozitivna na droge, sada su njih još tri imala drogu u organizmu. Jedan je odbio testiranje.

Podsjetimo, Dnevnik Nove TV je nedavno otkrio da su četvorica specijalaca i jedan pripadnik Vojne policije bili pozitivni na drogu.

Nakon još jednog provedenog testiranja pripadnika Oružanih snaga u nekoliko vojarni, iz MORH-a su za DNEVNIK.hr potvrdili da je troje pripadnika pozitivno na drogu te da je jedan odbio testiranje.

''Riječ je o Puli i Splitu gdje su pripadnici HV-a bi pozitivni, a u Puli je jedan pripadnik odbio testiranje'', potvrdili su nam iz MORH-a.

Pročitajte i ovo Banane - 3 ISTRAGA U TIJEKU Policija potvrdila: U jednom trgovačkom lancu u Pločama među bananama pronađeno nevjerojatnih 18 kilograma kokaina

Pročitajte i ovo Droga - 1 KREĆU NOVE PROVJERE Afera koju je otkrio Dnevnik Nove TV dobila je nastavak, ali nitko ne nudi odgovor na bitno pitanje - kako je droga završila u rukama vojnika?

Protiv njih će biti podnesene stegovne prijave Vojnostegovnom sudu zbog počinjenja stegovnog prijestupa ''Dovođenje u stanje pod utjecajem droga ili odbijanja testiranja na droge''.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene