Vojnik, ilustracija
Vojnik, ilustracija Foto: Getty Images

Nakon što je Dnevnik Nove TV otkrio da su petorica pripadnika Oružanih snaga bila pozitivna na droge, sada su njih još tri imala drogu u organizmu. Jedan je odbio testiranje.


Podsjetimo, Dnevnik Nove TV je nedavno otkrio da su četvorica specijalaca i jedan pripadnik Vojne policije bili pozitivni na drogu.

Nakon još jednog provedenog testiranja pripadnika Oružanih snaga u nekoliko vojarni, iz MORH-a su za DNEVNIK.hr potvrdili da je troje pripadnika pozitivno na drogu te da je jedan odbio testiranje.

''Riječ je o Puli i Splitu gdje su pripadnici HV-a bi pozitivni, a u Puli je jedan pripadnik odbio testiranje'', potvrdili su nam iz MORH-a.

Banane, ilustracija Policija potvrdila: U jednom trgovačkom lancu u Pločama među bananama pronađeno nevjerojatnih 18 kilograma kokaina

Droga - 1 Afera koju je otkrio Dnevnik Nove TV dobila je nastavak, ali nitko ne nudi odgovor na bitno pitanje - kako je droga završila u rukama vojnika?

Protiv njih će biti podnesene stegovne prijave Vojnostegovnom sudu zbog počinjenja stegovnog prijestupa ''Dovođenje u stanje pod utjecajem droga ili odbijanja testiranja na droge''.