Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako koristiti ženske vještine?

Još tjedan dana do početka velikog izdanja konferencije ''The Art of Feminine Leadership''

"The Art of Feminine Leadership“ (Foto: PR) Foto: PR
Posjetitelji će dobiti odgovore na neka od trenutno najaktualnijih pitanja na poslovnoj sceni

Prva konferencija koja slavi ženske vještine vodstva, u petak 25. siječnja u 9h otvara svoja vrata u Cinestar Branimir Centru. U osam sati inspirativnog programa čak 500 sudionika dobit će odgovore na neka od glavnih pitanja današnjice koji će im pomoći da se pripreme za budućnost uspješnog poslovanja.

Pročitajte i ovo The Art of Feminine Leadership (Foto: PR) Korisni savjeti Drugo izdanje konferencije „The Art of Feminine Leadership“ okupit će 500 liderica krajem siječnja u Zagrebu Slika nije dostupna Statusna konferencija u postupku generalima

Kako koristiti ženske vještine bez straha da ćemo u poslovnom svijetu biti percipirane kao „slabe“ ili „preemotivne“? Imamo li jednake prilike za razvoj na radnim mjestima ili su naše prilike i dalje uokvirene predrasudama i tradicionalnim ulogama žena u društvu? - samo su neke od tema koje će zasigurno potaknuti interakciju, ne samo između govornica i govornika već i samih sudionika konferencije. Osim procjene trenutnog stanja na tržištu, konferencija ''The Art of Feminine Leadership'' će se baviti i temom stvaranja budućih lidera u težnji da iznese preporuke što kao društvo možemo napraviti da bismo omogućili što bolje uvjete za razvoj budućih lidera, od obrazovnog sustava do radnih mjesta i kvalitetno provedenog slobodnog vremena.

„Porast konferencije sa prošlogodišnjih 100 na ovogodišnjih 500 sudionika samo je potvrda koliko je potrebno da se kao društvo bavimo više ovakvim temama. Veseli me da u razvoju svijesti o ženskim vještinama vodstva pratimo globalne trendove i da smo okupili istinske lidere s impresivnim rezultatima u poslovnom svijetu, ali i dobrim praksama upravljanju mladim talentima, koje su našem tržištu sve potrebnije. Vjerujem da će svatko od posjetitelja s ove konferencije izaći bogatiji za nova znanja i osjetiti poticaj za stvaranje promjena na svojim radnim mjestima“ – poručila je organizatorica konferencije, Tanja Džido, vlasnica portala i agencije Shhhefica.

Novost na ovogodišnjoj konferenciji biti će i službena mobilna aplikacija za Android i iOS uređaje čiju izradu potpisuje domaća IT tvtka Mangonel, a nakon službenog dijela, sudionici će moći povezati se s vodećim imenima u poslovnom svijetu tijekom sat vremena networkinga u lobbyju Cinestara uz poznatog DJ-a Joe2Shine.

Važnost konferencije su prepoznali mnogobrojni sponzori i partneri, kojima se nedavno pridružila i Zagrebačka banka, Hrvatska turistička zajednica, modni brend Comma i Zvona catering. Podršku konferenciji pružili su sponzori Somersby, Nivea, Jana, Lancome, Nestle, Bosch, Grawe te medijski partneri Nova TV, Enter Zagreb, Grazia, She.hr, Collage, Femina.hr, Super1, JaTrgovac, Stilueta i ICT Business.

Svi koji još uvijek nisu osigurali svoje mjesto na konferenciji to mogu napraviti putem maila conference@shhhefica.com , a sve informacije i detalje o programu i govornicima i govornicima mogu se dobiti na web stranici www.conference.shhhefica.com.

Shhhefica.com je pokrenuta u veljači 2017. s ciljem pružanja platforme za umrežavanje, inspiraciju i motivaciju mladih dama poduzetničkog duha. Kroz savjete, podršku i edukacije teži potaknuti mlade žene na ostvarenje karijere iz snova. Tanja Džido je pokrenula Shhheficu nakon što se u svojoj karijeri suočila s brojnim izazovima te je odlučila svojim iskustvom te mrežom poznanika pomoći mladim damama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene