Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve na graničnim prijelazima

Još jedna smjena gostiju: Gužve i čekanja na prometnicama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je pojačan na većini cesta u smjeru mora, ali i na graničnim prijelazima.

Promet je posebice pojačan na autocesti A1 između Lučkog i Bosiljeva, duž cijele A2 Zagreb-Macelj, te na Zagrebačkoj obilaznicigdje se vozi u kolonama i usporeno od čvorova Buzin i Jankomir prema naplatnim postajama Lučko.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi

Na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje do povremenih zastoja dolazi kod naplatnih postaja Rupa, u oba smjera. U smjeru unutrašnjosti nema gužvi i zastoja, javlja HAK.

Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima, a zbog pojačanog prometa povremeno se stvaraju i duže kolone vozila. Vozačima se savjetuje da obilazno voze od Grabovca preko Ličkog Petrovog Sela, i obrnuto (D217 i D504).

>> Pripremite se - stiže osvježenje!

Zabrana prometa za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona, bit će danas do 14 sati, a sutra, u nedjelju, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj, Bregana, Pasjak, Kaštel, Rupa i Stara Gradiška, gdje se posvuda čeka oko 30 minuta, te na prijelazu Metković gdje se čeka oko sat vremena.

Izlazak vozila je pojačan na Bajakovu, Plovaniji, Kaštelu, Pasjaku i Kleku (prema Neumu), posvuda se čeka od 30 minuta do jedan sat. Trajekti i katamarani plove redovito.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene