Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne može biti pokajnik

'Joca je organizator kriminalne skupine'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Specijalni beogradski tužitelj za borbu protiv organiziranog kriminala Miljko Radisavljević izjavio je jučer kako Sretenu Jociću zvanom Joci Amsterdamu nije ponuđen status zaštićenog svjedoka u slučaju ubojstva Ive Pukanića.

'Pojavile su se razne priče o tome kako će Jocić biti zaštićeni svjedok no to nema veze sa stvarnošću. Jocić je u našoj istrazi označen kao organizator kriminalne skupine, a prema našem zakonu, organizatorima se ne može ponuditi status tzaštićenih svjedoka ', rekao je Radisavljević.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sutra svjedočenje krunskog svjedoka U Beogradu nastavljeno suđenje za ubojstvo Pukanića Slika nije dostupna Odvjetnik Sretena Jocića: 'Joca niti je nudio, niti mi je nuđena nagodba'

>> Joca Amsterdam zna gdje su Zagorčevi dijamanti?

Dodao je kako tužiteljstvo nikada nikome ne nudi status zaštićenog svjedoka već to okrivljeni sam mora zatražiti. Specijalni tužitelj istakao je kako je istraga povodom ubojstva Ive Pukanića jedinstvena jer se paraleleno vodi i u Hrvatskoj i u Srbiji. Radisavljević je najavio kako će tijekom mjeseca biti zapljena imovine stečene organiziranim kriminalom.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene