Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u tijeku

Jeste li ju vidjeli? U Topuskom nestala 15-godišnja Ruža Velić

Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)
Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)
Policija traga za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Skakavac, na području Karlovca, a boravištem u Splitu, Hercegovačka ulica.

Ruža Velić se 22. prosinca 2018. godine u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese u Topuskom, gdje se toga dana nalazila, te joj se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Nestala osoba Tinejdžer koji je prije dva dana nestao iz Vrbovca pronađen u Dalmaciji Sandra Gojković Policija moli za pomoć Jeste li je vidjeli? Nestala 40-godišnjakinja na području Zagreba

Ruža je mršave tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper-hlače, tenisice i maslinasto zelenu jaknu.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Ruže Velić, iz policije pozivaju građane da ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene