Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)
Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)

Policija traga za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Skakavac, na području Karlovca, a boravištem u Splitu, Hercegovačka ulica.


Ruža Velić se 22. prosinca 2018. godine u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese u Topuskom, gdje se toga dana nalazila, te joj se gubi svaki trag.

Vezani članci Nestala Katica Javorčić Jeste li je vidjeli? Kod Splita nestala Katica Javorčić, udaljila se iz kuće u Kaštel Lukšiću Valentina Šafarek Jeste li je vidjeli? U Međimurju nestala 36-godišnja Valentina Šafarek, udaljila se iz Orehovice

Ruža je mršave tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper-hlače, tenisice i maslinasto zelenu jaknu.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Ruže Velić, iz policije pozivaju građane da ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.