Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)
Ruža Velić (Screenshot: Nestali.hr)

Policija traga za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003. godine, s prijavljenim prebivalištem u mjestu Skakavac, na području Karlovca, a boravištem u Splitu, Hercegovačka ulica.


Ruža Velić se 22. prosinca 2018. godine u poslijepodnevnim satima udaljila s adrese u Topuskom, gdje se toga dana nalazila, te joj se gubi svaki trag.

Vezani članci Tajana Džanija (Screenshot: nestali.hr) U Petrinji nestala tinejdžerica, od srijede joj se gubi svaki trag. Jeste li je vidjeli? Valentina Đuračić (Foto: nestali.hr) Jeste li je vidjeli? Kod Ivanić Grada nestala tinejdžerica (14), od četvrtka joj se gubi svaki trag

Ruža je mršave tjelesne građe, visoka oko 165 cm, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traper-hlače, tenisice i maslinasto zelenu jaknu.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Ruže Velić, iz policije pozivaju građane da ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.