Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Nestala 48-godišnjakinja: "Nije bilo nikakvih naznaka da bi otišla, stvarno se bojimo"

Nestala osoba
Nestala osoba Foto: Nestali.hr
U Zagrebu je nestala 48-godišnja žena. Njezina obitelj tvrdi da joj odlazak bez javljanja nije nalik. Policija moli građane za pomoć.

Sandra Stanišak Rogina u srijedu ujutro nestala je iz svog stana u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Njezina obitelj tvrdi da joj nestanak nije svojstven i zato su obavijestili policiju.

Nestala žena visoka je 175 centimetara, ima zelene oči i smeđu kosu. Srednje je tjelesne građe i ima 48 godina.

Pročitajte i ovo Majka ubijenog grčkog navijača Ekskluzivno u Dnevniku Nove TV Pogledajte cijeli intervju majke preminulog navijača AEK-a: "Neka razmisli što je učinio mom sinu. Platit će cijenu za svoja djela"

Pročitajte i ovo Jasna Radivojev ispovijest žrtve nasilnog supruga "Imala sam slomljena rebra, oba oka zatvorena, ozljede po glavi. Tukao me gumenim čekićima, letvama...": Jasna je 10 godina živjela u paklu

U slučaju da imate informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete broj 192. Također, informacije možete dostaviti i e-mailom na adresu: nestali@nestali.hr.

"Inače nije takav tip da bi otišla bilo gdje. Nije bilo nikakvih naznaka, bilo što da bismo posumnjali da bi otišla, stvarno se bojimo", rekla je njezina teta Vlasta za Zagreb info.

Ona je Sandru, kao i ostatak obitelji, vidjela u utorak navečer, kada je bila obučena u sivu majicu, sive hlače do koljena i crvene papuče.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene