Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETAR TOVIRAC

Jeste li ga vidjeli? Gubi mu se svaki trag, prijatelji mole za pomoć: "Pero, javi se, svi te tražimo"

Petar Tovirac
Petar Tovirac Foto: Facebook/Petar Tovirac
U ponedjeljak u ranim jutarnjim satima, 40-godišnji Splićanin sa prebivalištem u Zagrebu, Petar Tovirac, viđen je u Heinzelovoj ulici. Od tada mu se gubi svaki trag.

Prema podacima zagrebačke policije, Tovirac je u vrijeme nestanka bio odjeven u sivu majicu. Na sebi je imao i donji dio sive trenirke, a nosio je bijelo-plave tenisice i zelenu kapu šiltericu.

Nestali Petar Tovirac visok je oko 175 centimetara, ćelav je i ima plave oči. Okruglog je lica i srednje tjelesne građe, a ima tetovažu na lijevoj ruci i ramenu, stoji u evidenciji nestalih osoba MUP-a.

Pročitajte i ovo Petar Tovirac Javite policiji Jeste li vidjeli Petra? U Zagrebu nestao 40-godišnji Splićanin

Pročitajte i ovo Nestao Ilija Vrdoljak iz Slavonskog Broda Javite policiji Jeste li ga vidjeli? Kod Slavonskog Broda nestao Ilija Vrdoljak, od četvrtka mu se gubi svaki trag

Zabrinuti prijatelji i poznanici nestalog muškarca mole za pomoć i putem društvenih mreža. U jednoj je grupi objavljeno i da je viđen u blizini zagrebačkog Glavnog kolodvora.

"Volonterke koje dijele hranu i odjeću beskućnicima, sa stopostotnom sigurnošću su rekle da su vidjele mladića sa fotografije u društvu jedne ženske osobe sa kratkom kosom i jedne muške osobe koja je imala štaku", pišu u grupi Tovirčevi poznanici i prijatelji.

"Pero javi se, svi te tražimo i tu smo da ti pomognemo", poručuju mu.

Iz zagrebačke policije potvrdili su nam kako se za njim još uvijek traga i kako se poduzimaju sve potrebne mjere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene