Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedino Hrvatska predala DIP-u izborne liste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stranka Jedino Hrvatska Državnom izbornom povjerenstvu predala je kandidacijske liste za parlamentarne izbore 25. studenoga, na koje izlaze u svih deset hrvatskih izbornih jedinica.

Predsjednik stranke i nositelj liste za I. izbornu jedinicu Milovan Šibl rekao je kako Jedino Hrvatska na izbore izlazi u ime većine Hrvata koji su, kaže, protiv ulaska u EU i bilo kakvih saveza koji Hrvatsku guraju na Zapadni Balkan.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Šibl: 'Jedino Hrvatska' protiv EU i NATO-a Slika nije dostupna Stranka 'Jedino Hrvatska' predstavila program i kandidate

Hrvatska, istaknuo je, treba ostati onakva kakva je izborena u
Domovinskom ratu i kakva je priznata od UN-a.

Nositelj liste za VI. izbornu jedinicu Ljubo Ćesić Rojs pozvao je predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera, kojega je nazvao Ivicom Sanaderom, da ne predaje HDZ-ovu listu u toj izbornoj jedinici.

'Poručujem Ivici Sanaderu da u VI. izbornoj jedinici uopće ne predaje listu jer je tamo narodu dosta praznih obećanja', rekao je Ćesić.

Anto Kovačević, koji je također na listi u VI. izbornoj jedinici,
kazao je da, zajedno s Ćesićem, Saboru želi vratiti život, 'a ne da bude bezlični dio mase koji samo diže ruke za lijeve ili desne'.

Jedino Hrvatska očekuje da će na izborima u svakoj od deset izbornih jedinica osvojiti po jednog zastupnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene