Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Stranka 'Jedino Hrvatska' predstavila program i kandidate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sinjskom Trgu kralja Tomislava svoj je predizborni program i kandidate predstavila stranka Jedino Hrvatska.

Ta je stranka sastavljena od nekoliko političkih opcija - utemeljitelja Tuđmanova HDZ-a, Hrvatskog generalskog zbora, Hrvatskog bloka, Hrvatskog oslobodilačkog pokreta, Udruge bosanskohercegovačkih Hrvata, Udruge Hrvatski domobran i stranke Međimurski demokršćani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Unutarstranačka borba Tko može, a tko ne može biti u HDZ-u? Slika nije dostupna Afera Hypo banke 'Kad Sanader nije na vlasti, mogu govoriti'

Na predstavljanju su bili nositelj liste za 9. izbornu jedinicu Ivić Pašalić, Davor Aras iz Zadra te Boško Ramljak iz Sinja.

Pašalić je kao ciljeve stranke istaknuo očuvanje državnog
suvereniteta Hrvatske, borbu protiv rasprodaje nacionalnog blaga, demografsku zaštitu i borbu protiv abortusa, te protivljenje ulasku Hrvatske u zapadno-balkansku asocijaciju, NATO i EU, te zahtjev za uspostavljanjem federalne jedinice Hrvata u BiH.

'Nitko ne zna, ali ja vam govorim da su na raznim svečanim večerama, na kojima su sudjelovali predstavnici naše trenutne vlasti, s predstavnicima EU potpisivani ugovori koji sadrže stavke o obvezi potpuno slobodnog kupovanja nekretnina u Hrvatskoj od inozemnih ulagača i poduzetnika', rekao je Pašalić.

Na kraju će svi Hrvati biti konobari i čistačice i raditi za tuđe
interese i sitniš, dodao je.

Jedino Hrvatska protivi se ulasku u EU, jer će se ostvariti ono
protiv čega smo se borili - bit ćemo zajedno sa Srbima u istoj državi, kazao je Pašalić.

Obraćajući se nazočnima koji su na glavnom sinjskom trgu ispijali kave, Davor Aras je rekao: 'Ovu kavu sada plaćate jedan euro, a kada uđemo u EU ona će koštati dva i više eura'.
Nakon skupa predstavnici stranke posjetili su franjevački samostan u Sinju, gdje su se družili s gvardijanom fra Božom Vuletom i sinjskim franjevcima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene