Ekipa s portala pukotine.hr otvorila je još jednu važnu temu - razvod braka. Među ostalim gostima, Janko Popović Volarić posve otvoreno progovara o svojem iskustvu kao dijete razvedenih roditelja, ali i kao razvedeni roditelj.

Galerija FIXER: O razvodu FIXER: O razvodu FIXER: O razvodu +1 FIXER: O razvodu

Na doručku su razgovarali s Brinom, Marinom, Valerijom i Jankom, koji su, svatko na svoj način, prošli kroz razvod braka. Studentica Brina Verdnik i mladi dramaturg Marin Lisjak kroz razvod su prošli kao tinejdžeri, Janko Popović Volarić kao dijete, a kasnije i osobno. Psihologinja u Centru za socijalnu skrb u Zagrebu Valerija Kanđera prošla je pak kroz stotine razvoda.

FIXER: O razvodu FIXER: O razvodu Foto: Pukotine

Vezani članci Maja Šuput Natjecateljica oštro reagirala jer se Martini i Maji nije svidjelo ono što vide: "U redu je biti seksi, i u redu je biti i mama'' Noa Pradegan Daliću, što kažeš? Ima 11 godina, a evo koja je prema njemu idealna postava hrvatske nogometne reprezentacije!

Zašto je razvod toliko bolan? Kako ga preboljeti? Ako ne u brak, u što vjerovati? Čime se zapravo bave socijalni radnici? Mora li svaki razvod braka ostavljati dojam smaka svijeta ili nam se samo tako čini?

Zanimljive odgovore pogledajte u priloženom videu portala pukotine.hr.

FIXER: O razvodu FIXER: O razvodu Foto: Pukotine

Za nastavak refleksije teme, ovdje možete pogledati i Inspirativni autobiografski dokumentarac ''Mjesto za bijeg'' Lucije Ane Ilijić.

FIXER je serijal kratkih dokumentaraca u kojem donose priče mladih koji otvoreno pokazuju svoju ranjivost, ali i strastvenost, svoje povrede i pukotine, ali i mogućnost zacjeljenja istih.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju