Gordan Jandroković, predsjednik Sabora
Gordan Jandroković, predsjednik Sabora Foto: DNEVNIK.hr

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na Facebooku je uputio poruku građanima u kojoj poziva na razboritost, odgovornost i solidarnost.


Nakon napada ispred Banskih dvora u kojem je teško ranjen 31-godišnji policajac, a napadač se ubio, dio javnosti solidarizirao se s njime, a premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović nastavili su s verbalnim okršajima.

Vezani članci Karolina Vidović Krišto VIDEO Frcale iskre u Saboru, Jandroković i Vidović Krišto: "Vi ste lažljivica i klevetnica!", "Nepogoda ste za hrvatsku državu!" Peđa Grbin Potez Peđe Grbina izazvao buru među HDZ-ovcima: "Poštovani AP..."

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković na Facebooku poručuje da trebamo ostati razboriti, odgovorni i solidarni jer su pred Hrvatskom veliki izazovi.

"I nitko od nas ne smije dolijevati ulje na vatru. Ako se ne slažemo, to nije razlog za verbalno ili fizičko nasilništvo. Postoji granica, u političkoj borbi za vlast nije sve dopušteno.

Pred Hrvatskom je niz novih, zdravstvenih, sigurnosnih i socioekonomskih izazova, a sijači mržnje i perfidni demagozi neće učiniti ništa korisno. Zadaća politike je rad za javno dobro, zato se ne vraćajmo u prošlost već učinimo sve da hrvatsko društvo i država idu naprijed. A to mogu samo oni koji su odgovorni, razboriti, hrabri i solidarni", poručuje Jandroković.

 

VELIKI IZAZOVI SU PRED HRVATSKOM. ZATO TREBAMO OSTATI RAZBORITI, ODGOVORNI I SOLIDARNI. I nitko od nas ne smije...

Posted by Gordan Jandroković on Monday, 19 October 2020

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju