Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U povodu 2024.

Jandroković čestitao Novu godinu: "Najsnažnija nit vodilja mora ostati dobrobit svih hrvatskih građana"

Gordan Jandroković
Gordan Jandroković Foto: Goran Mehkek/Cropix
Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković uputio je u nedjelju svim Hrvaticama i Hrvatima u zemlji i inozemstvu te svim građankama i građanima Hrvatske čestitku u povodu nove 2024. godine.

"Svim Hrvaticama i Hrvatima u zemlji i inozemstvu, svim građankama i građanima Republike Hrvatske čestitam novu, 2024. godinu uime Hrvatskoga sabora i osobno", stoji u čestitki.

Iako je 2023. godina svijetu donijela nastavak razdoblja različitih kriza i sukoba, Hrvatska ju ispraća kao stabilna država, očuvanog mira i gospodarskog rasta, svjesna vrijednosti vlastitih strateških postignuća. Sve nas to ujedno čini znatno otpornijima na izazove sutrašnjice.

Pročitajte i ovo Prve bebe u 2023. - 6 Čak za petinu U Zagrebu nagli pad rođenja djece: Stručnjak objasnio razloge tog drastičnog smanjenja

Za svakog od nas dolazak nove godine nije samo vrijeme osvrta na prošlu, već uvijek i vrijeme novih odluka koje usmjeravaju našu budućnost. Pri tom, za donositelje odluka najsnažnija nit vodilja mora ostati dobrobit svih hrvatskih građana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na moru Tragičan kraj potrage za nestalim roniocem: Na dubini od 23 metra pronađeno tijelo u šibenskom arhipelagu

Pročitajte i ovo Napad na Harkiv Oglasila se Rusija VIDEO Napad dronovima na Harkiv, velik broj ozlijeđenih: "Rusi nas žele zastrašiti za Novu godinu, ali ne bojimo se"

Uvjeren sam kako tom cilju svatko od nas može i osobno značajno doprinijeti, jer briga za bolju Hrvatsku nikad ne bi smjela prestati.

Pozivajući vas stoga da našu Domovinu zajedno nastavimo graditi kao zemlju snažnijeg međusobnog razumijevanja, uvažavanja i solidarnosti te prostor društvene jednakosti i tolerancije, svima vam želim obilje uspjeha - u privatnom, obiteljskom i poslovnom životu, poručio je Jandroković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene