Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dok Ivo Sanader leži u bolničkom krevetu na Jordanovcu jahta 'Malo vitra' kojom je donedavno plovio Jadranom vezana je u NCP-u Remontnom brodogradilištu Šibenik.


Zanimljivo je da jahta nije u marini Mandalina nego je baš unutar samog brodogradilišta, iako je nedavno bila na remontu. Pretpostavlja se da je tu vezana a ne u marini zbog sigurnosti. Da se itekako pazi na sigurnost privatne jahte kojom plovi bivši premijer pokazuje da je do njega usidren i ponos šibenske Postaje pomorske policije 'Krapanj'.

Vezani članci Canadair, ilustracija Policija izvijestila: Požar kod Šibenika izazvali maloljetnici koji su bacili opuške u suhu travu Slika nije dostupna 'Malo vitra': Sve oko jahte kojom je plovio Sanader misterij!

>> Sanader dobro raspoložen gleda TV u sobi

Plovidbu Jadranom, bivši je premijer Ivo Sanader kasno preksinoć zamijenio bolesničkom posteljom. Sanader je zbog visoke temperature prebačen u Kliničku bolnicu Fran Mihaljević. Nakon pregleda prva je dijagnoza: upala pluća. Liječenje nastavlja na Jordanovcu, jednoj od najboljih hrvatskih klinika za plućne bolesti. Bivši premijer prima terapiju koja zahtijeva mirovanje te bi u bolnici trebao provesti sedam do deset dana. Trenutno ima povišenu tjelesnu temperaturu između 38 i 39 stupnjeva. Očekuje se da će na bolničkom liječenju ostati sedam do deset dana.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju