Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor o Karamarku:

'E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jadranka Kosor nije se sažalila nad Tomislavom Karamarkom koji se osjeća prevarenim od strane Zorana Milanovića.

Nakon što je Tomislav Karamarko ispričao da mu je Zoran Milanović prije sastanka predložio da zajedno izađu s pregovora, a kasnije ipak stavio svoj potpis na sporazum, cijelu situaciju prokomentirala je i bivša premijerka Jadranka Kosor.

'E, da, tako se i on meni kleo na vjernost prije upisivanja', napisala je Kosor na svom Twitter profilu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za i Protiv O SASTANKU S MOST-om 'Treba razgovarati i sve opcije staviti na stol' Slika nije dostupna KARAMARKO O POTEZIMA HDZ-A 'Imamo inicijativu za koju smatramo da je dobra'



Karamarko je pojasnio da su u subotu u HDZ i SDP bili u kontaktu preko svojih tajnika Tomislava Čuljka i Igora Dragovana i da se u jednom trenutku i on čuo s Milanovićem i Milanović je upitao "što ćemo". Naveo je kako mu je odgovorio da će HDZ biti protiv Mostova prijedloga jer je i takva odluka Predsjedništva stranke a i on (Karamarko) to ne bi po savjesti potpisivao.

Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv'

'Stekao sam dojam da su i oni protiv. Pa čak mi je i Milanović predložio i da treba istupiti zajedno jesmo li za nove izbore', kazao je Karamarko. No, dodao je, kada je na sastanku čelnik Mosta Božo Petrov pitao Milanovića hoće li SDP to potpisati, on je uporno želio da Karamarko prvi odgovori i kada je rekao da neće potpisati, Milanović je rekao da on hoće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene