Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10.000 eura štete

Zapalila se staja, a požar se proširio na obiteljsku kuću: Sve je krenulo zbog velike pogreške

Ilustracija
Ilustracija Foto: Ranko Suvar/Cropix
Izbio je požar na obiteljskoj kući i staji te napravio štetu od 10.000 eura.

Izbio je požar u četvrtak ujutro na obiteljskoj kući i staji u Ulici braće Radića u Gradištu. Dojava o požaru stigla je oko 9:13 od građana, a na mjesto događaja odmah su krenule hitne službe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pomoć stigla prekasno Izbio požar u bolnici u Austriji: Poginule tri starije osobe - "Vatra je krenula s kreveta 75-godišnjeg pacijenta"

Vatrogasci DVD Gradište požar su lokalizirali u 11:30 nakon čega je policija krenula s očevidom. Utvrđeno je da je požar izbio oko 8:25 u staji 66-godišnjakinje u kojoj je bilo uskladišteno sijeno. Do požara je došlo nakon iskrenja iz instalacijskog kabela koji je čavlom bio pričvršćen na zid prostorije. Zatim je došlo do zagrijavanja i topljenja izolacije, a ubrzo se zapalilo i sijeno.

Pročitajte i ovo Požar u učeničkom domu optužena 15-godišnjakinja Šokantna istraga: Djevojčica zapalila dom u kojem je poginulo 19-ero djece, a razlog je bizaran

Osim staje u požaru je stradalo i krovište obiteljske kuće, a ozlijeđenih osoba nije bilo. Konji koji su se nalazili su staji, pravovremeno su premješteni te nisu ozlijeđeni. Materijalna šteta prema nestručnoj procjeni iznosi oko 10.000 eura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene