Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 5 hektara

Požar na Hvaru koji se bio približio i kućama - stavljen pod kontrolu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kasnim popodnevnim satima na predjelu Vrbanja na otoku Hvaru došlo je do požara. Kako doznajemo, požar je stavljen pod kontrolu.

U pomoć za gašenje požara na Hvaru pozvane su zračne snage, u gašenju su sudjelovala tri kanadera, a vatra se u jednom trenutku približila kućama. Kako doznajemo od glavnog vatrogasnog zapovjednika splitsko-dalmatinske županije Dražena Glavine požar je u ovim trenucima pod kontrolom.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

"Na požaru su sudjelovala tri kanadera, 60 vatrogasaca s otoka Hvara i 14 vatrogasnih vozila. Došlo je u nekom trenutku i do problema oko kuća, ali vatrogasci su to sve obranili i obranjene su kuće. Sada u ovim trenucima se požar stavlja pod nadzor. Izgorena površina je 5 hektara i nadamo se da ćemo u toku noći održati sve u tonu. Nema opasnosti ni za kuće ni za išta", rekao je Glavina.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene