Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi blog

Ivica Todorić: "Nijedan euro nije sakriven niti otuđen"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić oglasio se na svom blogu nakon objave rezultata poslovanja koncerna Agrokor.

Nakon objave rezultata revizije za cijeli koncern Agrokor nije se dugo čekalo na reakciju Ivice Todorića. Oglasio se na svom blogu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Potpuni debakl u slučaju Agrokora: "Otvara se novi problem, a DORH je Todorića trebao pitati ključno pitanje vezano za rusku banku"

"Laž je da je išta u Agrokoru bilo sakrivano, prema bilo kome. Ali najvažnije je da li je bilo sakrivano prema PWC-u koji je revidirao izvješće. Agrokor i ja osobno smo s PWC-om potpisali ugovor prije nego je došla izvanredna uprava i svu dokumentaciju prezentirali revizorima. U toj dokumentaciji je prezentiran i, kako Ramljak govori, sporni ugovor.

Financijske vratolomije kojima su otpisivali milijarde ćemo u narednom vremenu prezentirati, ali ono što sa sigurnošću mogu reći, nijedan euro nije otuđen, nijedan euro nije sakriven.

U konačnosti i sam Ramljak potvrđuje da za te, tobože neprikazane stavke, i on sam zna i zna da za njih postoji dokumentacija. Isto tako, obveze koje sam osobno imao prema Agrokoru, bile su u potpunosti izmirene. Da li je Ante Ramljak nešto preknjižavao će se naknadno lako utvrditi. Njegova priča da nije bilo osnove za dividendu je u stilu sa svim što su u ovom izvješću napravili. Sve je magla, nijedan euro ne nedostaje i Agrokorov dug se zna. Sa svojim timom financijskih stručnjaka analiziram danas prezentirano izvješće i uskoro ću dati cjeloviti osvrt", napisao je Todorić.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene