Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon ostavki

Puljak najavio povlačenje svog zamjenika: "Čini se da se Andrej Plenković odlučio uključiti u izbore u Splitu i nametnuti svog povjerenika"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Puljak na Facebooku je objavio kako Anotnio Kuzmanić neće biti povjerenik za Split. Vlada tamo šalje povjerenika.

Nakon što je Ivica Puljak dao ostavku na mjesto gradonačelnika, zbog čega Split ide na prijevremene izbore, povjerenik grada trebao je biti Puljkov zamjenik Antonio Kuzmanić

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Obljetnica Bljeska Obljetnica operacije Bljesak Plenković odgovorio sprema li se na nove izbore: Anušić komentirao fotografiju koja je podigla mnogo prašine

Izgleda da to ipak neće biti tako. To je na Facebooku najavio sam Puljak.  

"Čini se da se Andrej Plenković napokon odlučio uključiti u izbore u Splitu i nametnuti Gradu svog povjerenika. Sada sve stranke napokon mogu biti zadovoljne i hrabre da izađu i na izbore za Gradsko vijeće. Nama to nije problem jer želimo izbore na svim razinama.

Najavljujemo povlačenje i zamjenika Antonija Kuzmanića kako ne bi došlo do pravnih problema, jer izgleda da Plenkovićev ministar zakon tumači suprotno većini pravnih stručnjaka.

A uskoro očekujemo da se Andrej Plenković još snažnije uključi u splitske izbore - imenovanjem svog kandidata za gradonačelnika. Čekamo službenu potvrdu ove vijesti i vidimo se na izborima", napisao je Puljak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene