Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tomislav Ivić, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Osijek reagirao je na reakcije o raspuštanju gradskog odbora HDZ-a u Valpovu.


Ivić je na početku konferencije za medije naglasio kako predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor nije znala, još manje tražila, da se raspusti gradski odbor HDZ-a u Valpovu. 'To je odluka Županijskog odbora, ona nema veze s predsjedništvom niti s Jadrankom Kosor. Čude me reakcije predsjedničkih kandidata Darka Milinovića, Tomislava Karamarka, Domagoja Miloševića, Milana Kujundžića i Drage Prgometa', rekao je Tomislav Ivić.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković uzvratio Milanoviću: "Njegovo ponašanje je bizarno, ima neki problem. Relativizira napad na Banske dvore i već je polako patetičan" Kolinda Grabar-Kitarović Pojavile se stare fotografije Kolinde Grabar-Kitarović: Ovako je izgledala prije 15 godina

Zapitao je nabrojane članove HDZ-a, što oni znaju o Valpovu, jesu li ikada tamo bili i jesu li ikada učinili nešto za Valpovo? 'Puna su im usta demokratizacije stranke i autonomnosti lokalnih organizacija, a kada lokalne stranačke organizacije donesu takve odluke, onda je to dno i pucanj u demokraciju', zaključio je.

'Dok sam ja predsjednik Županijskog odbora HDZ-a u Osijeku, politiku neće voditi ni Milinović, ni Karamarko, ni Kujundžić, ni Prgomet, a bome ni Milošević. Drago mi je da čovjek sa skijanja šalje poruke o odluci Županijskog odbora', naglasio je Ivić.

Dodao je da si kao čovjek koji je 20 godina u HDZ-u ne može dozvoliti da mu pamet prosipa i savjete dijeli netko tko je svega par mjeseci u stranci. 'Neki koji nijedne cipele nisu poderali radeći za HDZ', slikovito je rekao Ivić.