Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija stražari

Branitelj se zatvorio u kuću: 'Pokazivao mi je bombu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Škomrlj (52) već nekoliko dana odbija izaći iz svoje kuće u Ramljanima kod Muća i odbija kontakt s vanjskim svijetom.

Hrvatski branitelj Ivan Škomrlj odbija izaći iz svoje kuće u Ramljanima kod Muća. Suprugu Snježanu iz kuće je otjerao u srijedu navečer i od tada odbija kontakt s vanjskim svijetom, piše Slobodna Dalamcija.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Ilustracija Neujednačena primjena Policija oduzela 1148 vozila: U nekim dijelovima Hrvatske ćete proći gore, evo o čemu to ovisi

'Molim vas, otiđite do njega, traži da dođu novinari. Bojim se da ne napravi štogod sam sebi, ima PTSP...', rekla je njegova supruga novinarima Slobodne.

Razlog njegovog postupka je nezadovoljstvo načinom i brzinom rješavanja stambenog problema. 'Mi vam živimo u jednoj sobici, nemamo ni WC-a, puše nam, prokišnjava... On je počeo graditi normalnu kuću odmah pored, ali je ostao bez novca, pa bi htio da mu Ministarstvo branitelja pomogne u dovršenju kuće', objašnjava nam žena, koja se u međuvremenu sklonila kod prijateljice u Šibenik.

>> Sretan završetak: Nakon gotovo 7 sati drame i prijetnji muškarac se predao!

Djelatnici PU Splitsko-dalmatinske od početka incidenta stražare pred Škomrljevom kućicom. 'Njemu su lani uzeli municiju, ali on je prije par godina hodao po selu s bombom, meni je pokazivao. Znao je nositi bombu i u Split, kad je išao u Centar za socijalni rad, nosio je bombu po autobusu', ispričao je susjed.

'Mi smo u četvrtak u 10:10 ujutro dobili dojavu da se taj 52-godišnji gospodin zatvorio u kuću. Kad smo izašli na mjesto događaja, gospodin je odbio kontakt s našim djelatnicima. U tom stanu nema drugih osoba, tako da on nikog ne ugrožava i nikome ne prijeti, niti je počinio ikakvo kazneno djelo, pa nema potrebe ni razloga za našom intervencijom. Mi nadziremo situaciju i nadamo se da će se to uskoro riješiti', rekla je Ana Čepić iz odjela Odnosa s javnošću Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

U policiji su za Dnevnik.hr potvrdili da se Škomrlj još uvijek nalazi u zatvoren u kući te da odbija kontakt s vanjskim svijetom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene