Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Zbunjeni stručnjaci"

Lovrinović osvojio samo 2 posto glasova, ali našao nešto u čemu je "pobijedio"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je osvojio tek 2 posto glasova, kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Zagreba Ivan Lovrinović dan nakon izbora proglasio je pobjedu – na društvenim mrežama.

U priopćenju njegove stranke „Promijenimo Hrvatsku“ navodi se da je Ivan Lovrinović apsolutni pobjednik na društvenim mrežama, a do takvog zaključka su stigli nakon analize stručnjaka.

Pročitajte i ovo Joe Biden i Fumio Kishida Društvene mreže "Doslovno ga se mora voditi okolo da se ne izgubi": Biden lunjao dvorištem Bijele kuće, a onda je napravio novi veliki gaf Andrej Plenković Na TikToku Sad znamo Plenković otkrio kad se prvi put poljubio pa priznao: "Nije lako biti tiktoker"

„Upravo su statistički pokazatelji koje je ostvario Ivan Lovrinović zbunili stručnjake za društvene mreže. Nekoliko puta provjeravajući i analizirajući podatke, došli su do saznanja kako je kandidat za gradonačelnika Zagreba i predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku postao pobjednik lokalnih izbora u komuniciranju na društvenim mrežama. Naime, Lovrinovićeva Facebook stranica koja broji gotovo 12.000 pratitelja uspjela je skupiti najveći broj komentara, neovisnih komentatora! Analitičare je zbunjivalo kako je moguće da su inicijative i političke stranke koje imaju i nekoliko puta više pratitelja u konačnici imaju znatno manje komentara nego Lovrinovićev Facebook“, navodi se u priopćenju.

Iz stranke Promijenimo Hrvatske poručuju kako je upravo Lovrinović ¸od svih kandidata za gradonačelnika Zagreba imao najviše različitih komentatora koji su ostavili barem jedan komentar.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene