Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PALA PRVA OSTAVKA U SDP-u

''Bez povjerenja stranačkog vodstva ne mogu obavljati tako važnu funkcije''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik i načelnik općine Tisno Ivan Klarin poslao je medijima priopćenje u kojem je naveo kako podnosi ostavku na mjesto predsjednika Županijske organizacije SDP-a Šibensko-kninske županije. Njegova je ostavka potaknuta subotnjom konvencijom na kojoj Klarin nije izabran u najviša tijela stranke.

''Danas podnosim svoju ostavku na mjesto predsjednika SDP-a Šibensko-kninske županije nakon neizbora u najviša tijela stranke. Ostavku podnosim iz razloga nepovjerenja novog stranačkog rukovodstva bez kojeg dalje, pogotovo u sljedećoj godini, kada se održavaju redovni lokalni izbori ne mogu preuzeti odgovornost za obavljanje tako odgovorne funkcije na lokalnoj razini u županiji koja nije nimalo laka za političko djelovanje na platformi SDP-a'', naveo je u pisanoj ostavci Ivak Klarin. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Rijeke pravde Parlamentarni izbori 2024 U SDP-u euforija na spomen mogućeg mandatara - Peđa Grbin poručio: "Ovo nije gotovo!"

''Svoje daljnje političko djelovanje nastavit ću još jače usmjeravati na svoj prvi prioritet , vođenje Općine Tisno, a na nacionalnoj razini kao saborski zastupnik SDP-a. Naravno da ću svoje djelovanje nastaviti u SDP-u, stranci kojoj pripadam gotovo od svoje punoljetnosti te da za mene nije i neće postojati nikad niti jedna druga politička opcija. Beskrajno sam zahvalan velikoj većini članica i članova SDP-a Šibensko-kninske županije čiju podršku i u ovom trenutku osjećam u velikoj većini. U protekle tri godine nastojao sam kroz bezbroj političkih poteza upozoriti na sav nerad aktualnog župana te ukazati na brojne probleme naše Šibensko-kninske županije. Potpredsjednici SDP-a Šibensko-kninske županije od jučer su najbliži suradnici novoizabranog predsjednika g. Davora Bernardića te vjerujem da će u dobroj vjeri i uspješno uz pomoć nacionalnog SDP-a nastaviti voditi našu Šibensko-kninsku županijsku organizaciju'', napisao je Klarin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene