Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Utakmica visokog rizika

Dan nakon ludnice u Splitu: I dalje slavljenička atmosfera, ali i 29 uhićenih

Reporter Dnevnika Nove TV Ivan Kaštelan izvijestio je o tome kako je protekla slavljenička noć u Splitu te kakva je atmosfera u gradu bila tijekom petka.

Prava blagdanska atmosfera i u petak je vladala Splitom, svi s kojima je ekipa Dnevnika Nove TV razgovarala bili su dobro raspoloženi. Jedino o čemu se priča je sinoćnje slavlje.

"Utakmica je bila označena kao utakmica visokog rizika, ali žurne službe nisu imale puno posla. Policija je izvijestila kako su uhitili tek 29 osoba, od toga njih šest zbog upotrebe pirotehnike, a za pet osoba za koje su tražili zatvor, Prekršajni sud pustio ih je da se brane sa slobode", izvijestio je reporter Ivan Kaštelan, koji je istaknuo kako se radi o puno boljim brojkama nego što se očekivalo.

Policija je izvijestila da je sve prošlo u najboljem redu, s obzirom na to da su tijekom dana i na Poljudu i na ulicama grada bili deseci tisuća ljudi. Nešto posla su imali i vatrogasci.

Pročitajte i ovo Slobodan Marendić - 1 BIT ĆE SPREMNI Policija uoči utakmice Hajduka i Rijeke objavila uvjete za ulazak navijača na stadion: "I gostujući i domaći navijači imaju isti tretman"

Pročitajte i ovo PUZ OGLASIO SE I DORH Policija otkrila nove detalje o makljaži na autocesti: "Sve ukazuje na to da je njihov napad bio pomno pripreman i dogovoren"

"Policija je potvrdila da se dodatno istražuje i baklja koja je s tribine na kojoj su bili smješteni navijači Rijeke pogodila svečanu ložu, što je moglo donijeti ozbiljne ozljede. Čeka se rezultat te istrage koji će pokazati tko je osoba koja je bacila tu baklju", zaključio je Kaštelan.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene